Temperaturen til alle gjester blir sjekket ved oppmøte, og en av spisegjestene i følget må registrerer seg for smittesporing, opplyser guvernør Andrew Cuomo.

Gjestene får ikke sitte i baren, men kan få servert drinken ved bordet. Restaurantene må stenge ved midnatt, bordene må stå to meter fra hverandre og gjestene må i tillegg bruke munnbind når de ikke sitter ved bordet.

– Dette kommer nok ikke til å se ut som det restaurantbesøket vi alle kjente til og elsket, men det er en fremgang for alle restaurantarbeidere og alle innbyggere i New York, sier borgermester Bill de Blasio.

Restaurantbransjen var blant de hardest rammede bransjene i New York da storbyen i mars ble episenter for koronautbruddet i USA.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.