Det melder CNN.

Togene mellom Earl's Court og Wimbledon på District Line er innstilt som følge av en hendelse på T-banen, opplyser Transport for London, som drifter banen.

Politiet bekrefter også at det har vært en hendelse på stasjonen Parsons Green.

– Vi er klar over at det har vært en hendelse på Parsons Green-stasjonen. Politiet er på stedet. Mer info følger, opplyser en talsperson fra Metropolitan-politiet til The Telegraph.

Det er uklart hva som er årsaken til eksplosjonen. Helsepersonell og tungt bevæpnede politistyrker er på stedet, ifølge uttalelser fra et vitne gjengitt av Evening Standard.

Tilsynelatende ser meldingene ut til å være basert på en Twittermelding fra en av passasjerene på t-banevognen der hendelsen fant sted.

– Eksplosjon på Parsons Greens distriktslinjetog. En flammeball fløy ned i vogna og vi hoppet bare ut av døra, skriver han.

Metros reporter på stedet beskriver en eksplosjon som involverer en hvit bøtte inni en handlepose fra Lidl. Videre legger hun til at hun så folk med forbrenninger i ansiktet, og at enkelte var «kraftig forbrent», og at «håret deres var i ferd med å falle av».

Panikk og trengsel

Politiets bombegruppe, ambulansepersonell og brannvesen har ankommet stedet, ifølge avisen.

Hendelsen skal ha funnet sted i en av de bakre i T-banevognene like ved stasjonen Parsons Green. Passasjerene ble evakuert ut på plattformen like etter, og vitnene beskriver omfattende panikk og trengsel.

En kvinne sier at beina hennes ble skadd i trengselen, og at hun så store flammer og hørte folk skrike om at en bombe hadde gått av.

Politiet bekrefter de har rykket ut på en hendelse ved T-banestasjonen, men utdyper ikke hva det dreier seg om. De sier de vil komme med mer informasjon så snart som mulig.(Vilkår)

- Det har haglet av skjellsord i denne konflikten
DNs kommentator Eva Grinde oppsummerer konflikten i SAS.
01:51
Publisert: