"Minst sju mennesker er døde og 48 er såret i et terrorangrep og Londons borgermester sier at «det ikke er grunn til uro!", skriver den amerikanske presidenten i en Twitter-melding.

«Vi må slutte å være så politisk korrekte og gjøre det som trengs for å trygge innbyggerne våre. Om vi ikke er smarte nok, kommer det bare til å bli verre», heter det i en annen Twitter-melding Trump la ut søndag.

«Legger dere merke til at vi ikke har noen debatt om våpen akkurat nå? Det er fordi de bruker kniver og en lastebil!, tvitret han videre.

Trumps første reaksjon på nyheten om terrorangrepet i London, var å gjenta sitt krav om innreiseforbud for innbyggere fra seks muslimske land i USA.

En amerikansk domstol har satt ned foten for Trumps presidentordre om dette, noe presidenten er rasende for.

«Vi må være smarte, årvåkne og tøffe. Domstolene må gi oss tilbake rettighetene våre. Vi trenger innreiseforbud som et ekstra sikkerhetstiltak!", tvitret han.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.