Presidenten snakket med TV-kanalen Fox News om at hans tidligere advokat Michael Cohen sa seg skyldig i en rekke av anklagene mot ham, blant annet to tilfeller av brudd på reglene for valgkampfinansiering.

I Fox-intervjuet anklager Trump sin tidligere advokat for å dra ham inn i saken for å forsøke å skaffe seg selv en bedre avtale.

– Cohen får en bedre avtale når han bruker meg, sa Trump.

Videre sa han at folk som bestemmer seg for å samarbeide med myndighetene «finner på historier» og «bare finner på løgner».

– Det kalles flipping, og det bør nesten være ulovlig. Det er ikke en rettferdig greie, sa Trump, som også omtalte Cohen som en «deltidsadvokat».

Videre spår han katastrofe for USAs økonomi dersom han noen gang blir stilt for riksrett.

– Jeg skal si deg det, hvis jeg noen gang blir stilt for riksrett tror jeg markedet kommer til å kollapse. Jeg tror alle ville blitt veldig fattige, sa han.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

- Ingen signaler om at handelskrigen avtar
- Hittil har tollen på handel mellom landene kommet opp i 50 milliarder dollar. DNs kommentator Bård Bjerkholt kommenterer utviklingen i handelskrigen mellom Kina og USA.
01:20
Publisert: