Argumentene til Flynns advokater er at han i hele hans karriere har viet all sin tid til nasjonen og at han har innrømmet at han har løyet for FBI.

Advokatenes ønske kommer en uke etter at spesialetterforsker Robert Mueller anbefalte at Flynn ikke skal idømmes soning fordi han har samarbeidet så godt i Russland-etterforskningen. Det er ikke kjent hva Flynn har bidratt med.

Erkjente seg skyldig

Flynn erkjente seg i fjor skyldig i å ha løyet til FBI om sin kontakt med Russland i ukene før Donald Trump ble innsatt som president. I tråd med føderal praksis kunne Flynns straff bli på opptil seks måneders fengsel.

Mueller leder granskingen av russisk innblanding og mulig samarbeid med Donald Trumps valgkampapparat før Trump ble valgt til USAs president for drøyt to år siden.

Dom i saken mot Flynn faller 18. desember.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Snart innspurt i avgjørende klimaforhandlinger i Polen: Dette må du vite
DNs politiske redaktør Kjetil Alstadheim gir deg bakteppet.
00:00
Publisert: