President Trumps fungerende stabssjef Mick Mulvaney sier torsdag kveld at toppmøtet mellom stats- og regjeringssjefene i syv av verdens mektigste land skal avholdes på Trumps golfklubb.

Trump kunngjorde meget overraskende på årets G7-toppmøte i franske Biarritz at hans egen golfklubb er det beste stedet for neste G7-toppmøte. USA står for tur som arrangør av møtet.

Trumps forslag førte til både sjokk og vantro, men drukner nå litt i alt det andre dramaet i Washington med mulig riksrettssak og høringer om Ukraina.

Det har tidligere kommet frem at golfklubben i Florida har slitt med hygiene og rotter. G7-toppmøtet kan også kollidere med orkansesongen i Karibia, som ofte rammer Florida.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.