Macron og kronprins Mohammed bin Salman hadde en uformell samtale på sidelinjen av G20-toppmøtet i Buenos Aires.

Ifølge en av den franske presidentens medarbeidere sa Macron til kronprinsen at internasjonale eksperter må få delta i etterforskningen av drapet på Jamal Khashoggi.

Drapet på den regimekritiske journalisten er en av sakene som ventes å prege det to dager lange toppmøtet, og det har vært mange spekulasjoner på hvordan de øvrige stats- og regjeringssjefene ville møte kronprinsen, som mistenkes av mange for å ha beordret drapet.

Mange bet seg derfor i merke at det var en storsmilende russisk president Vladimir Putin som håndhilste hjertelig på kronprinsen, som smilte like hjertelig tilbake.

Det var en markering som flere tolker som at Putin ikke lar seg avskrekke av at Mohammed bin Salman settes i forbindelse med drapet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Meretes utvalgte: Glimrende billigsjampis
– Ganske mye champagne for pengene.
01:33
Publisert: