Presidenten befinner seg i Normandie i Frankrike, der han torsdag var med på å hedre krigsheltene fra D-dagen i 1944. Men i et intervju med Fox News tok Trump seg tid til å levere flere stikk mot demokraten som leder Representantenes hus.

– Hun er en skam. Jeg synes ikke hun er en talentfull person. Jeg har prøvd å være grei mot henne fordi jeg vil ha avtaler, men det evner hun ikke. Hun er en fæl, hevngjerrig og forferdelig person, sier Trump.

Vil ha Trump i fengsel

Politico har denne uken meldt at Pelosi skal ha uttalt at hun ønsker Trump fengslet, fremfor å bli stilt for riksrett.

Pelosi har tidligere stilt spørsmål ved Trumps helse og bedt hans familie gripe inn. Trump har omtalt henne som et «rotehue», «gale Nancy» og «nervøse Nancy».

Pelosi har på sin side sarkastisk kalt Trump et «svært stabilt geni», noe presidenten selv har omtalt seg som ved flere anledninger.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.