Samtidig tvitrer Trump at han ser fram til å møte Nord-Koreas leder snart. Pompeo opplyste torsdag at han ville dra til Nord-Korea neste uke for å følge opp avtalen som ble inngått mellom Donald Trump og Kim Jong-un i juni.

Fredag tvitrer Trump at han har bedt Pompeo om ikke å reise nå på grunn av mangel på framgang med hensyn til atomnedrustning på Korea-halvøya.

– I tillegg, på grunn av vår mye tøffere handelsposisjon overfor Kina tror jeg ikke at de bidrar i prosessen med atomnedrustning, skriver Trump.

Han legger til at utenriksministeren ser fram til å dra til Nord-Korea i «nær fremtid, mest sannsynlig etter at handelsforbindelsene med Kina er avklart».

– I mellomtiden ønsker jeg å sende mine varmeste hilsener og respekt til leder Kim. Jeg ser fram til å se ham snart! avslutter president Trump.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Når huset ditt brenner ned, så får du ikke et nytt hus, men du får akkurat til trikkebilletten til nærmeste hotell
NHH-professoren forklarer hvorfor Oljefondet ikke bør selge energiaksjer og hvorfor det kan være mye bedre å selge statens aksjeposter i Equinor.
01:44
Publisert: