Det gjør United til den største klubben i Premier League på inntektssiden. Omsetningen på 627,1 millioner pund er tidenes høyeste for en britisk fotballklubb.

I en uttalelse trekker United-direktør Ed Woodward fram at klubben har styrket stallen med tre nye spillere, og han sier samtidig at United skal fortsette å forsterke laget.

– Vi forblir fokusert på vår plan om å gjenoppbygge laget og styrke vårt ungdomssystem i tråd med klubbens og managerens filosofi. Dette gjenspeiles i den nylige innhentingen av tre spennende førstelagsspillere, skriver Woodward, ifølge Manchester Evening News.

Det kommer også fram at United hadde et driftsresultat i regnskapsåret 2018/19 på 50 millioner pund, som tilsvarer 564 millioner kroner.

Inntektene fra tv-avtaler økte 18,1 prosent til 241,2 millioner pund.

United venter at inntektene i 2019/20 vil falle til mellom 560 og 580 millioner pund. Dette skyldes at laget spiller i europaligaen og ikke mesterligaen denne sesongen.

Også i fjor slo Manchester-klubben knockout på rivalene da den la fram omsetningen for regnskapsåret 2017/18. Da hadde United 590 millioner pund i omsetning, mot Manchester Citys 500 millioner pund og Liverpools 455 millioner pund, ifølge en oversikt i The Guardian.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.