I en rekke meldinger på Twitter redegjorde hun for grunnene til å støtte Biden, skriver CNN

– Han vil være en øverstkommanderende som den beste kampstyrken i verden kan stole på, fordi han vet hvordan det er å sende et barn av gårde for å kjempe, skrev McCain.

Biden kunngjorde på et valgkamparrangement at McCains støtte kommer som en følge av president Donald Trumps angivelige uttalelser om falne soldater.

Ifølge The Atlantic kom Trump med uttalelsene i Frankrike i 2018 da han skulle besøke krigskirkegården Aisne-Marne, der amerikanske soldater som falt i første verdenskrig, ligger gravlagt. Trump skal da ha sagt at kirkegården «er fylt med tapere». Trump selv har tilbakevist at han har sagt noe slikt.

Cindy McCain var også å se på Demokratenes landsmøte i slutten av august. I en video hyllet hun vennskapet mellom Biden og sin avdøde ektemann, den republikanske senatoren John McCain.

John McCain døde høsten 2018, 81 år gammel.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.