77-åringen har så langt ført en meget tilbaketrukket valgkamp, stort sett fra sitt hjem i Delaware, på grunn av smittesituasjonen.

– Jeg skal reise til Wisconsin og Minnesota, og jeg skal besøke Pennsylvania og i Arizona, men vi skal gjøre det på en måte forsvarlig måte, fortalte den tidligere visepresidenten til journalister torsdag.

Han beskrev seg som en «taktil politiker» som stortrives i møte med folk. Bidens første reise til vippestatene, der meningsmålingene viser at han har et lite overtak på president Donald Trump, skjer etter arbeidernes dag 7. september.

Wall Street er delt om Joe Biden
Finansindustrien er spent på hva Biden som president vil bety for dem
00:45
Publisert:

Vippestatene er delstater der Republikanerne og Demokratene har byttet på å trekke det lengste strået. Hvilke stater som er vippestater, kan endre seg over tid i takt med demografiske og andre endringer.

Ivanka Trump: – Min far er forsvareren av sunn fornuft
Siste dag av det fire dager lange landsmøtet for Det republikanske partiet i USA.
02:11
Publisert:

I år er det Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, Nord-Carolina, Florida og Arizona som regnes som de viktigste.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.