Politiet lyktes i å overtale Parscale til å komme ut av sin bolig i Fort Lauderdale etter at hans kone ringte og sa han hadde flere skytevåpen og truet med å skade seg selv.

Kommunikasjonsdirektøren i Trumps valgkamporganisasjon, Tim Murtaugh, sier at Parscale er medlem av familien, og at de vil gjøre alt for å støtte ham og hans familie.

Over to meter høy og med et stort skjegg var Parscale, opprinnelig fra Texas, blitt et ikon i Trumps valgkamporganisasjon.

Men han ble nedgradert tidligere i år da Trump lot seg irritere over hans overdådige livsstil i Florida og på grunn av det mislykte massemøtet i Tulsa i Oklahoma tidligere i år.

Slik reagerer Trump på skatteavsløringen
Nw York Times avslørte i helgen at Donald Trump ikke har betalt skatt i ti av de siste femten årene.
01:50
Publisert:

Parscale hevdet han hadde fått inn over en million billettbestillinger, men det kom bare 6.000 tilhørere, og Trump endte opp med å tale til et hav av tomme stoler. Et par uker etterpå ble Parscale erstattet av Bill Stepien.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.