Abu Dhabi-baserte Emirates var først ute med kunngjøringen, før Dubai-baserte Emirates fulgte etter senere mandag.

De to flyselskapene innstiller sine flygninger i kjølvannet av en diplomatisk krise mellom flere arabiske land.

Den har ført til at Saudi-Arabia, Egypt, De forente arabiske emirater, Jemen og Bahrain har kuttet de diplomatiske båndene med Qatar.

Turister og statsborgere fra Qatar har fått to uker på seg til å komme seg ut av Saudi-Arabia, Egypt og Emiratene. Qatars militærstyrker har i tillegg blitt bedt om å trekke ut av Jemen.

Qatar anklages for å støtte islamistiske grupper, og får også kritikk for sine relasjoner til Iran. Selv har Qatar fordømt avgjørelsen, og mener den er basert på usannheter og ubegrunnede anklager.

(©NTB)

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

På klokkemessen snakker ingen om Apple Watch
De tradisjonelle klokkeprodusentene blir utfordret av elektronikkbransjen om å lage smartere produkter. Vi har snakket med fire produsenter som har hver sin tilnærming til hvordan klassiske ut kan bli «smartere».
03:11
Publisert: