Samtalene skal ifølge Washington Post ha funnet sted måneden før Trump ble tatt i ed som president.

Tidligere og nåværende offentlig ansatte skal ha tolket kontakten mellom Flynn og ambassadøren som «potensielt ulovlig», et signal til Russland om lettelser i sanksjonene president Barack Obama innført i desember.

Reuters rapporterte i januar at tre kilder har opplyst at Flynn hadde fem telefonsamtaler med ambassadør Sergej Kisljak 29. desember, samme dag som daværende president Obama innførte straffereaksjoner mot Russland fordi de skal ha forsøkt å påvirke utfallet av presidentvalget i USA. 

Flynn nektet onsdag for å ha hatt samtaler om sanksjoner med russeren, men Flynns talsperson trakk torsdag denne uttalelsen. I stedet sier Flynn, via talspersonen, at han ikke kan huske å ha diskutert sanksjonene, men at han ikke er helt sikker på at temaet ikke kom opp. 

Ifølge Washington Post etterforsker FBI kontakten mellom Flynn og Kisljak.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

USAs dyreste hjem til salgs
Det kan se ut som et hotell, men dette er hus i Los Angeles til salgs for den svimlende summen 250 millioner dollar. I norske kroner er det 2 milliarder og nesten 85 millioner. Det gjør huset til det dyreste på markedet i USA.
01:26
Publisert: