– Så fort jeg hørte at han var død, sto det klart for meg at vi ikke bare kunne fortsette og gjøre forretninger som om ingenting var skjedd, skriver Siemens-toppen Joe Kaeser på nettverksforumet Linkedin mandag.

Han skriver videre at han har mottatt hundrevis, muligens tusenvis, av eposter og meldinger på sosiale medier der han blir bedt om ikke å delta på konferansen.

Kun to personer har anbefalt ham å være med, opplyser han.

Kaeser advarer også mot hvor farlig det er å forbli taus og ikke ta et standpunkt.

– Vi i Tyskland bør vite fra vår historie hva det kan føre til hvis folk holder seg unna trøbbel og ikke sier sin mening før det er for sent, skriver han.

For halvannen uke siden var det fortsatt meningen av Kaeser skulle delta på investeringskonferansen som foregår i Riyadh 23.–25. oktober. Allerede da, før Saudi-Arabia bekreftet at Khashoggi ble drept på det saudiarabiske konsulatet i Istanbul, hadde en rekke næringslivsledere og medier trukket seg fra konferansen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Audis første elbil på plass i Norge
7500 nordmenn har reservert Audi e-tron, nå får de endelig mulighet til å se den.
01:35
Publisert: