Det opplyser kilder som kjenner til de pågående forhandlingene mellom Muellers team og president Trumps advokater, til avisen The New York Times.

I et brev fra Muellers kontor til Trumps advokater fredag skal Mueller ha sagt seg villig til å akseptere skriftlige svar fra presidenten på spørsmål rundt mulig kontakt mellom Trumps valgkampapparat og Russland i 2016. Det er foreløpig ikke kommet noe svar fra Trumps advokater.

Standhaftig graving

Mueller har standhaftig gravd seg stadig dypere ned i påstandene om samrøre mellom Trumps valgkampmaskin og russerne, der hensikten med et samarbeid skal ha vært å sverte motkandidat Hillary Clinton før valget.

Trump har hevdet at spesialetterforskerens arbeid er ulovlig, og at han vil gå inn i Justisdepartementet om nødvendig for å få en slutt på granskningen.

Han har den siste tiden mast på justisminister Jeff Sessions for at han skal finne en måte å stanse Mueller på.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Ser livsgrunnlaget smelte bort
Hotelleier og fjerde generasjons istunnelmaker i Rhônebreen, Philipp Carlen, ser nå isbreen smelte bort under føttene.
01:16
Publisert: