Stones private kontoer på Facebook og Instagram var blant flere som ble lukket i forbindelse med en granskning av falske kontoer. Flere falske kontoer knyttet til Brasils president Jair Bolsonaro ble også lukket.

Stone-nettverket ble avdekket ved hjelp av informasjon fra spesialetterforsker Robert Muellers granskning av Donald Trump og den republikanske valgkampen, ifølge Facebooks sikkerhetssjef Nathaniel Gleicher.

Stone, som er dømt til fengsel for mened og påvirkning av vitner, var knyttet til over 50 kontoer på Facebook og Instagram.

Trumps niese: – Han er en skjør narsissist
Utdrag fra Mary Trumps bok om sin onkel forteller om en skjør narsissist som jukset på eksamen. Boken er ute 14. juli.
00:25
Publisert:

Nesten alle kontoene var falske med falske profilbilder tatt fra andre steder på nettet. Mye av innholdet dreide seg om Stone, blant annet forsvar av ham mot anklagene i retten og krav om at han benådes.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.