Lavrov ankom Bali søndag og deltar som Russlands øverste representant, ettersom president Vladimir Putin ikke deltar på toppmøtet.

To anonyme indonesiske kilder opplyste mandag til nyhetsbyrået AP at 72-åringen var inne til sjekk av hjerteproblemer, men dette har ikke blitt bekreftet på annet hold.

Indonesiske tjenestemenn sa at Lavrov ble tatt med til Sanglah sykehus i provinshovedstaden Denpasar. Sykehuset har ikke ønsket å kommentere saken, skriver AP.

Balis guvernør opplyste senere på mandagen at Lavrov hadde forlatt sykehuset. Han var der for en medisinsk sjekk, men er ved god helse, sier guvernøren ifølge SVT, som siterer nyhetsbyrået Reuters.

Russisk UD avviser at 72-åringen har vært innlagt på sykehus og kaller nyheten falsk.

– Sergej Viktorovitsj og jeg leser meldinger her i Indonesia og vi kan ikke tro det vi ser, at han visstnok er innlagt på sykehus. Dette er selvfølgelig falske nyheter, skriver utenriksdepartementets talskvinne Maria Zakharova på sin Telegram-konto, ifølge det russiske nyhetsbyrået RIA.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.