Etter en ni dager lang valgkamp som stort sett foregikk online, åpnet valglokalene klokken 8 fredag morgen med en rekke tiltak mot koronaviruset på plass.

PAP, som har styrt det velstående finanssenteret i seks tiår, er sikret gjenvalg, men blir møtt av en opposisjon som stiller med enkelte populære kandidater, støttet av broren til statsministeren.

Statsminister Lee Hsien Loong kaller koronapandemien «vår generasjons krise» og søker å fremstille sitt parti som en kraft for stabilitet som kan føre landet gjennom tøffe tider.

Opposisjonen anklager regjeringen for å gamble med folkets helse ved å holde valg nå. Men den er svak og fikk sist bare seks representanter av nasjonalforsamlingens 93.

Afrikas største private investering noensinne er truet
Naturgassprosjektet på $23 milliarder i Mosambik er tidenes største private investering i Afrika. Byggingen er godt i gang, men møter kraftig motstand, blant annet fra IS-tilknyttede opprørsgrupper.
01:53
Publisert:

Pandemien har rammet bystaten hardt. Det har vært flere alvorlige utbrudd i brakkebyer som huser lavtlønte fremmedarbeidere, men antall nye smittetilfeller synker, og det åpnes nå forsiktig opp igjen.

Staten har punget ut nesten 72 milliarder dollar i stimuleringspakker for å holde økonomien i gang.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.