USAs president Donald Trump har på kort tid allerede sparket flere sentrale personer fra sine posisjoner. Sist ut var FBI-sjef James Comey som han skal ha sparket i rent raseri.

Men nå tyder mye på at Trump fortsatt er sint.

Ifølge det amerikanske nyhetsnettstedet Axios vurderer presidenten store utskiftinger i staben. Kilder i Det hvite hus sier det kan bli snakk om en «enorm omstart» av Trumps nærmeste mannskap.

Gjør en dårlig jobb

Det betyr at alle fra stabssjef Reince Priebus og sjefstrateg Steve Bannon til pressesekretær Sean Spicer kan bli byttet ut, skriver Axios og viser til kilder blant venner og eksterne rådgivere til presidenten.

– Han er frustrert og sint på alle, sier en av kildene til Axios' Mike Allen.

Kildene hevder overfor Axios at Donald Trump mener at hans rådgivere og ministere gjør en dårlig jobb. Det er særlig to forhold som irriterer presidenten.

Det ene er at de fremhever seg selv for mye, og det andre er at de ikke hyller Trump tilstrekkelig mye som en strålende diplomat.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Disse løper i Usain Bolts fotspor
Champs er Jamaicas største idrettsarrangement. Bak de kritthvite karibiske strendene, backbeatrytmer og lokalpils, kjemper Jamaicas yngste spurtfantomer som om livet stod på spill. Møt de raskeste menneskene i verden.
02:10
Publisert: