Historien starter i 2014 da Joanne Mogavero kjørte innom drive-through delen av kaffebaren Starbucks i Jacksonville i Florida. Etter å ha fått en ekstra stor kaffe, som hun var i ferd med å flytte til passasjersetet, løsnet lokket på kaffebegeret og kvinnen sølte kaffebegeret i fanget, skriver Marketwatch.com og coed.com.

Kvinnen, som fikk første- og annengrads forbrenninger, saksøkte Starbucks i etterkant.

Nå har en jury i Florida konkludert med at den verdensomspennende kaffebarkjeden må betale henne 100.000 dollar, hvorav 85.000 dollar er for tort og svie.

Starbucks sier selskapet vurderer å anke.

– Vi sier som vi sa under rettssaken; vi støtter våre butikkpartnere (ansatte, journ.anm.) i denne saken og fastholder at de ikke har gjort noe galt, sier en talskvinne for Starbucks til det amerikanske nettstedet.

– Vi vurderer en anke, legger hun til.

Mogaveros advokat, Steve Earle, sier hans klient ikke var ute etter sympati fra juryen, hun ønsket kun rettferdighet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.