Saken oppdateres!

Bussen eksploderte i Tegelbacken ved sentralstasjonen i Stockholm sentrum, ifølge det svenske Trafikverket.

– En buss har eksplodert, sier operasjonsleder Tony Frank i Storstockholms brannvesen til Aftonbladet.

Den svenske avisen skriver at det sto «ikke i trafikk» på bussen. Bilder på sosiale medier viser svart røyk over byen.

Etter smellet steg det svart røyk opp over Stockholm. Bildet er tatt fra Brunkebergstorg 330 meter unna åstedet.
Etter smellet steg det svart røyk opp over Stockholm. Bildet er tatt fra Brunkebergstorg 330 meter unna åstedet. (Foto: Magnus Eidem/DN)

Politiet i Stockholm skriver på Twitter at det ikke skal ha vært noen passasjerer på bussen. Den begynte å brenne klokken 11.25.

Ifølge Dagens Nyheter mistenker ikke politiet foreløpig at det har skjedd noe kriminelt. Avisen skriver at bussjåføren skal ha klart å komme seg ut av bussen. Expressen skriver at bussjåføren er kjørt til sykehus med brannskader.

DNs journalist Magnus Eidem befinner seg i Stockholm og forteller om et høyt smell da bussen eksploderte.

– Vi kjente det ristet i bygningen, 330 meter fra åstedet. Politiet har ført opp en rekke veisperringer, men forholder seg rolige, det virker ikke særlig dramatisk i øyeblikket, sier han. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.