Denne typen møteinnkallelser er svært uvanlig ved det britiske slottet, ifølge flere britiske aviser. Bakgrunnen til møtet er ikke kjent.

– Selv om møter som omfatter alle de ansatte ikke er sjeldne, så er måten det har blitt innkalt til møte på – i tolvte time – veldig uvanlig og kan antyde at det er noe stort som skal meldes, skriver den britiske avisen Daily Mail.

Flere spekulerer i om det kan omhandle helsen til enten dronning Elizabeth (91) eller hennes mann prins Philip (95). Buckingham Palace har ikke villet kommentere saken.

En ansatt ved Buckingham Palace som nyhetsbyrået The Associated Press (AP) snakket med rett etter klokken åtte norsk tid bekrefter at hoffansatte er blitt kalt inn til møte, men at det «ikke er noen grunn til bekymring».

Litt over klokken ni norsk tid melder BBC at etter hva hoffreporter Peter Hunt forstår så handler møtet ikke om helse - hverken dronningens eller prins Philips.

Hunt melder på Twitter at møtet vil finne sted klokken 10 lokal tid, det vil si klokken 11 norsk tid.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.