Blant denne gruppen mener 85 prosent at Centerpartiet har gjort en dårlig figur i forhandlingene. Det viser undersøkelsen som er utført på vegne av Expressen. Annie Lööfs parti kommer desidert dårligst ut i undersøkelsen.

Det er en utbredt kritikk mot Centerpartiet. Partiet får lav karakter fra velgere både fra Sverigedemokraterna, Moderaterna og Kristdemokraterna, i tillegg til den rødgrønne siden.

Heller ikke Liberalerna kan juble for resultatet. 74 prosent av dem som er misfornøyde med politikerne, er også misfornøyde med Liberalerna.

Centerpartiet og partleder Annie Lööf får så hatten passer i fersk måling. Heller ikke Liberalernas Jan Björklund kan slippe jubelen løs.
Centerpartiet og partleder Annie Lööf får så hatten passer i fersk måling. Heller ikke Liberalernas Jan Björklund kan slippe jubelen løs. (Foto: Stina Stjernkvist/TT/NTB scanpix)

51 prosent er misfornøyde med Socialdemokraterna, mens 54 prosent svarer at de er kritiske til Moderaterna. Sverigedemokraterna kommer best ut av partiene i undersøkelsen. Kun 26 prosent av dem som mener politikerne har gjort en dårlig jobb, er også misfornøyde med SD.

Talmann i Riksdagen, Andreas Norlén, kommer relativt godt ut av undersøkelsen. 64 prosent av de spurte mener han har gjort en god jobb under regjeringsforhandlingene.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.