Den kvinnelige kommunale politikeren og hennes samboer satt og drakk vin da de kjente lukten av brann og så røyk fra et vindu, ifølge avisen. De forsøkte selv å slukke brannen, men måtte til slutt få assistanse av brannvesen og politi.

– Noen har tent på et tøystykke i på balkongen, noe som har forårsaket skader på fasaden, sier pressetalsperson Fredrik Nylén i Stockholm-politiet.

Politiet etterforsker saken som et mistenkt brannattentatforsøk.

– Jeg har jo barn og familie og vi bor i trehus. Det er noen som vil oss jævlig ille. Hadde vi lagt oss, vet vi ikke hvordan dette ville endt, sier SD-politikerens samboer.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Kommentator i DN Bård Bjerkholt om skandalen i Danske Bank: - Gjør saken til en av de aller største hvitvaskingsskandalene i verden
01:28
Publisert: