Det melder nyhetsbyrået TT søndag morgen. Tellingen har tatt litt lengre tid enn antatt, siden valgdeltakelsen var høy og mange valgte å forhåndsstemme tett på valgdagen.

Mandatfordelingen vil formelt være på plass når Valmyndigheten har holdt et møte og bekreftet fintellingen som er gjennomført rundt om i landet.

I henhold til det foreløpige resultatet, som var klart etter at alle utenlands- og forhåndsstemmer var talt opp, har de rødgrønne partiene 144 mandater, Alliansen har 143, mens Sverigedemokraterna har 62 representanter i Riksdagen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Dette Renoir-maleriet ble stjålet av nazister for 75 år siden
Sylvie Sulitzer har fått tilbake Renoir-bildet som ble stålet fra hennes bestefar under Annen verdenskrig. Maleriet har en anslått verdi på 1,6 millioner kroner.
02:38
Publisert: