Angrepet førte til store ødeleggelser, legger kilden til.

Syriske bakkestyrker klarte å skyte ned et ikke spesifisert antall raketter nær Sahnaya-området og det nærliggende Al-Kiswa-området sør for Damaskus, ifølge kilden.

Ifølge det syriske nyhetsbyrået Sana ble rakettene skutt opp fra et område nær landsbyen Majdel al Shams på Golanhøydene.

Den britiskbaserte eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) opplyser at rakettene var rettet mot militærstillinger bemannet av syriske regjeringsstyrker og deres iranske allierte i utkanten av Damaskus.

Trumps begeistring for henrettelser
Derfor har USAs føderale myndigheter henrettet like mange på en uke som de siste tyve år.
02:50
Publisert:

Israel hadde sent mandag kveld ikke kommentert opplysningene.

Iran har vært en viktig støttespiller for Syrias president Bashar al-Assad etter at opprøret mot hans regime startet i 2011.

Israel har flere ganger tidligere gjennomført angrep mot mål i Syria, som del av et forsøk på å hindre Iran fra å styrke sin militære innflytelse i regionen.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.