Politiet har aksjonert mot flere adresser og pågrepet åtte menn i tilknytning til mandagens terroraksjon, som kostet 22 mennesker livet. De åtte sitter nå i varetekt.

– Arrestasjonene er betydelige, og foreløpig undersøkelse av adressene de ble funnet på, har avdekket gjenstander som vi tror er svært viktige for etterforskningen, sa Manchesters politimester Ian Hopkins under en pressekonferanse torsdag.

En av adressene politiet har slått til mot det siste døgnet, er bydelen Moss Side i Manchester. Her ble det funnet en sprengladning som ble uskadeliggjort av politiet.

Britisk politi og sikkerhetstjeneste tror ikke 22 år gamle Salman Abedi, som de mener utløste bomben etter en Ariana Grande-konsert i Manchester Arena mandag, handlet alene.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.