To av de pågrepne – en mann og en kvinne – er allerede løslatt, mens åtte mann fortsatt er i politiets varetekt og skal avhøres, opplyser Greater Manchester police på Twitter. Den seneste pågripelsen skjedde tidlig fredag morgen i bydelen Moss Side.

Politiet gjentar at etterforskningen av saken fortsatt er i rask utvikling og at de holder alle muligheter åpne.

22 mennesker, mange av dem tenåringer, ble drept i bombeangrepet ved Manchester Arena mandag. Over 70 mennesker er innlagt på sykehus, og flere av dem har svært alvorlige skader.

Politiet sa tidlig at de betraktet angrepet som en terrorhendelse. Etter hvert ble 22 år gamle Salman Abedi, en britisk statsborger med libysk bakgrunn, identifisert som selvmordsbomberen som utløste bomben utenfor arenaen idet publikum var på vei ut etter en konsert med den amerikanske artisten Ariana Grande.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.