Tidlig lørdag morgen gjennomførte politiet en kontrollert eksplosjon for å ta seg inn på en adresse i bydelen Cheetham Hill. Det var den andre ransakelsen som ble gjennomført lørdag.

I en pressemelding om ransakelsen opplyser politiet at to unge menn – 20 og 22 år gamle – er pågrepet og siktet etter landets antiterrorlover. Dermed er antall pågrepne etter mandagens selvmordsangrep mot en konsertarena i byen oppe 13. En mann og en kvinne er allerede pågrepet, mens elleve menn fortsatt i er i politiets varetekt og skal avhøres.

Lørdag ble det kjent at en av dem som er pågrepet tidligere i uken, er den 24 år gamle fetteren til den antatte bombemannen Salman Abedi.

22 personer ble drept og rundt hundre såret da en selvmordsbomber utløste en sprengladning mens folk strømmet ut fra en konsert med den amerikanske artisten Ariana Grande mandag kveld. Flere av ofrene er barn og unge.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Landet der «alle» går til psykoanalyse
I Argentina er det like legitimt å løpe fra jobb for «å rekke analysen» som å hente barn i barnehagen. Ikke noe annet land kan måle seg med den argentinske tettheten av psykologer.
05:60
Publisert: