USAs president Dondald J. Trump fortsetter feiden med skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger.

Den første i en serie Twitter-meldinger fredag morgen, amerikansk tid, bruker Trump nemlig til å slå tilbake mot Schwarzenegger: 

«Ja. Arnold Schwarzenegger gjorde en virkelig dårlig jobb som guvernør i California og en enda verre en i the Apprentice ... men han forsøkte i det minste hardt!»

Feiden startet torsdag morgen da Trump benyttet anledningen til å karakterisere Schwarzenegger som en «total katastrofe» som Trumps erstatter i realityserien «The New Celebrity Aprrentice».

Uttalelsen kom da Trump talte på National Prayer Breakfast i Washington.

– De hyret inn en stor, stor filmstjerne, Arnold Schwarzenegger, for å ta min plass, og vi vet hvordan det gikk, sa Trump ifølge New York Times.

I salen satt Mark Burnett, som er skaperen av tv-serien.

– Seertallene gikk nedenom og hjem. Mark vil aldri noensinne vedde mot Trump igjen. Og jeg ønsker å be for Arnold, om vi kan, om de seertallene, sa Trump i talen.

Minutter senere svarte Schwarzenegger med en 15 sekunder lang video på sin Twitter-konto.

– Hei Donald, jeg har en god idé – hva om vi bytter jobber? Du kan ta over på tv, siden du er en så god ekspert på seertall, og jeg kan ta over jobben din, sa Schwarzenegger.

– Da kan folk endelig sove godt igjen, la han til.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

To ting vil gjøre denne suven populær i Norge
Andre generasjon Mini Countryman har vokst, samtidig som den har en løsning som kan gjøre den til en bestselger på det norske markedet. Se video fra vår prøvekjøring av nykommeren.
02:06
Publisert: