– I lys av denne nye tragedien står Frankrike mer enn noensinne ved Storbritannias side. Mine tanker går til ofrene og deres familier, skriver Frankrikes president Emmanuel Macron på Twitter.

Budskapet fra NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg er det samme.

– Mine tanker er med alle dem som er berørt av det brutale London bridge-angrepet. Vi står sammen med folket i London, tvitrer han.

Syv drept i terrorangrep i London

Sjokkert

EU-kommisjonens president Jean-Claude Juncker er sjokkert over at britene på nytt ble rammet av terror.

– Jeg følger den siste utviklingen i London med redsel. Tankene går til ofrene og deres familier. Vær forsiktig, tvitrer han.

USAs president Donald Trump var også raskt ute, men gjentok først sitt krav om innreiseforbud for innbyggere fra seks muslimske land, et krav som inntil videre er stanset av rettsvesenet i USA.

Innreiseforbud

«Vi må være smarte, årvåkne og tøffe. Domstolene må gi oss tilbake rettighetene våre. Vi trenger innreiseforbud som et ekstra sikkerhetstiltak!, skrev Trump på Twitter.

Først en time senere kommenterte han terrorangrepet i London direkte.

«Uansett hva USA kan gjøre for å bistå i London og Storbritannia, så kommer vi til å være der. VI STÅR SAMMEN MED DERE. GUD VELSIGNE DERE!", tvitret han.

Solidaritet

Australias statsminister Malcolm Turnbull gir også uttrykk for solidaritet med britene.

– Våre tanker og resolutte solidaritet er som alltid med det britiske folk etter dette sjokkerende terrorangrepet i London, skriver han på Twitter.

Barbarisk

Londons borgermester Sadiq Khan kaller angrepet på uskyldige London-innbyggere og besøkende for feigt.

– Slike barbariske handlinger kan ikke rettferdiggjøres, sier Khan.

Labour-leder Jeremy Corbyn berømmer nødetatene som raskt fikk situasjonen under kontroll.

Takker nødetatene

– Det meldes om brutale og sjokkerende hendelser i London. Mine tanker går til ofrene og deres familier. Takk til nødetatene, tvitrer han.

Den amerikanske popartisten Ariana Grande, som i dag holder støttekonsert for de 22 som ble drept etter hennes konsert i Manchester i forrige måned, er også preget.

– Jeg ber for London, skriver hun på Twitter.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.