Dermed er Canada første land som bekrefter at de har mottatt opptakene som Tyrkia har overlevert til USA, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Saudi-Arabia.

– Ja, Canadas etterretning har hørt opptaket og jobber tett med Tyrkia om drapet på Khashoggi, opplyser Trudeau, som sier at han selv ikke har hørt det. Han vil heller ikke gi ytterligere opplysninger om innholdet.

Frankrike vil ikke bekrefte at de har mottatt opptak fra Tyrkia. Den franske utenriksministeren Jean-Yves Le Drian beskylder i stedet den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan for å bruke drapet i et politisk spill.

Den tyrkiske presidenten legger stort press på Saudi-Arabia for å avdekke hvem som var ansvarlig for drapet på den regimekritiske journalisten 2. oktober.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Slik skriver du en god jobbsøknad: Dette skal med, og dette styrer du unna
02:51
Publisert: