- Jeg fordømmer på det sterkeste terrorangrepet som rammet sivile som feiret nyttår i Istanbul, sier utenriksminister Børge Brende i en pressemelding. 

Natt til søndag angrep minst én gjerningsmann en nattklubb i Istanbul. 39 mennesker er foreløpig blitt bekreftet døde, og 70 skal være såret. 

 - Våre tanker og vår medfølelse går til de som er rammet, deres familier og det tyrkiske folket. Jeg har i dag kondolert min tyrkiske kollega Mevlut Cavasoglu, sier Brende. 

16 av de drepte skal være utlendinger, ifølge tyrkiske myndigheter. UD opplyser til NTB at det ikke er grunn til å tro at noen nordmenn er rammet. 

Dette er årets produkter
DNs teknoligijournalist har kåret de beste, mest overraskende og mest skuffende produktene fra 2016.
04:01
Publisert:

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Han selger alt fra 40 år gamle originale Nike joggesko til porselenshunder og årgangstermoser
88 år gamle Bjørn Nergaard har jobbet i 70 år, og vil ikke pensjonere seg så lenge beina og hodet virker. – Det er livet mitt å få lov å gå her, sier han.
03:18
Publisert: