Etter planen skulle Muñoz bli styreleder i 2018 i tillegg til å være administrerende direktør. Nå har imidlertid styret endret mening.

– Vi mener det er best å skille rollene som administrerende direktør og styreleder, skriver United Airlines i en pressemelding.

Muñoz har høstet kritikk for håndteringen av saken hvor en flypassasjer på voldsomt vis ble dratt av et overbooket fly. Episoden ble filmet og skapte store reaksjoner på internett.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Sjekk den rosa brannbilen
Hurums ordfører Monica Vee Bratlie og Anne Lise Ryel i Kreftforeningen presenterer den nye, rosa brannbilen som Hurum brannvesen har gått til anskaffelse av. Brannbilen skal synliggjøre den økte kreftfaren som følger med å jobbe som brannmann.
00:44
Publisert: