Saken kan føre til at Puzder får problemer med å bli godkjent av Senatet. Ifølge Puzder jobbet kvinnen for familien i noen år uten at han var klar over at hun manglet papirer. 

– Da jeg fikk vite statusen hennes, avsluttet vi umiddelbart ansettelsesforholdet og ga henne tilbud om hjelp til å få lovlig opphold, sier Puzder.

Han sier også at familiens har betalt inn skatter og avgifter til blant annet delstaten California i etterkant.

Puzder har vært toppsjef i en hurtigmatkjede. Han er blant Trumps ministerkandidater som ennå ikke er godkjent av Senatet.

Opposisjonen har allerede kritisert ham for å være imot en økning i minimumslønnen, noe som får ham til å fremstå som en person som neppe vil være en god forkjemper for mange av de hvite arbeiderne som har stemt på Trump.

Puzder har også satt vekk teknologiavdelingen i hurtigmatkjeden til Filippinene. 

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Den nye generasjonen arbeidstagere jobber best på kafé
Kafeene fylles opp av generasjon alltid-på-vei. De skyr fast jobb, leilighet, partner, venner, bil og barn, er pålogget døgnet rundt og utøver makt ved å shoppe nettverk.
02:41
Publisert: