TV-kanalen opplyser at de har fått opptaket fra Cohens advokat Lanny Davis, og det ble spilt av tirsdag i programmet «Cuomo Prime Time».

På opptaket hører man angivelig Trump og Cohen snakke om hvordan de kunne kjøpe rettighetene til Playboy-modellen Karen McDougals historie om et påstått seksuelt forhold til Trump noen år tidligere. Opptaket skal ha blitt gjort i september 2016.

Lydkvaliteten er dårlig, men det er mulig å høre Trump si «betal med kontanter».

Presidentens nåværende advokat, Rudy Giuliani, sier ordet «don't» er blitt uhørlig på opptaket. Trump sa egentlig «ikke betal med kontanter», ifølge Giuliani.

Cohens advokat mener Giuliani lyver om at Trump aldri gjorde noen utbetaling.

– Hva frykter de? Hvorfor representerer jeg han? De frykter sannheten om Donald Trump. En dag vil han fortelle sannheten om Donald Trump, sier Davis til CNN.

Det er fra før kjent at McDougal fikk 150.000 dollar av morselskapet til magasinet National Enquirer for eneretten til å omtale hennes historie, men saken ble aldri publisert.

Cohen har tidligere innrømmet å ha betalt 130.000 dollar til pornoskuespilleren Stormy Daniels for at hun skulle holde tett om at hun angivelig har hatt sex med Trump.(Vilkår)

Meretes utvalgte: Årets beste rødvinskjøp?
En bedre rødvin til under 140 kroner på Polet skal man for øyeblikket lete lenge etter.
01:18
Publisert: