– Komiteen ser frem til din deltakelse i riksrettsprosessen når komiteen etterlever sine grunnlovsplikter, sier Jerry Nadler, som leder justiskomiteen, der Demokratene har flertall.

President Donald Trump kan blant annet få delta i utspørring av vitner, i henhold til regler som ble vedtatt i Representantenes hus i oktober.

Under denne delen av høringene skal blant annet jurister med grunnloven som ekspertfelt uttale seg om det juridiske grunnlaget for riksrettsprosessen.

Høringene vil skje samtidig som etterretningskomiteen er ventet å legge fram en rapport som inneholder en sammenfatning av bevisene mot Trump.

Det er ventet at Trump ikke kommer til å delta, fordi han 4. desember har planlagt å delta på NATO-toppmøtet i London. 1. desember er fristen Det hvite hus har fått til å svare.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.