– Ryan har oppnådd mye i sin periode og jeg vil takke ham for hans tjeneste for landet. Trump-regjeringen vil utnevne en ny innenriksminister neste uke, skriver Trump på Twitter.

Nyheten kommer bare timer etter at det ble kjent at Mick Mulvaney blir ny stabssjef i Det hvite hus, etter at John Kelly i desember kunngjorde at han ønsket å fratre.

Zinkes personlige forhold og lederavgjørelser har ført til minst 15 etterforskninger, men flere av dem er avsluttet, skriver Washington Post.

Den mest alvorlige dreier seg om hvorvidt Zinke har brukt sin stilling til personlig vinning i forbindelse med et eiendomskjøp i Whitefish i Montana. Kontoret for internrevisjon i innenriksdepartementet har oversendt saken til justisdepartementet, skriver avisen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Kjetil Wiedswang: Julemarkedenes noe tvilsomme historie
DNs politiske julekalender | Luke 15: Den tyske julesuksessen i 1933
01:24
Publisert: