Trumps tidligere advokat har innrømmet brudd på valgkamploven, blant annet ved å betale to kvinner for å tie om påståtte forhold med Trump. Cohen dømt til tre års fengsel i desember. Påtalemyndigheten mener presidenten ba Cohen utføre betalingene, noe Trump nekter for.

Nå skal Cohen møte i en høring i Kongressen for å snakke om presidenten. Han er blant annet ventet å få spørsmål om et møte mellom Trumps valgkampstab og russisk advokat sommeren 2016, skriver CNN.

Spesialetterforsker Robert Mueller, som etterforsker påståtte bånd mellom Trump-administrasjonen og Russland under presidentvalgakampen, har allerede sagt at Cohen har kommet med verdifulle bidrag i Russland-etterforskningen.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Denne omstridte typen kan ha sørget for at brexit avlyses. I tillegg får han kjeft for et klistremerke på bilen han kjører
02:53
Publisert: