Enkelte har foreslått muligheten for å annullere den inngåtte avtalen og forhandle frem en ny med større fordeler for kineserne, skriver den engelskspråklige kinesiske avisen Global Times.

Avisen siterer kilder tett på den kinesiske regjeringen. Avisen er ikke noe offisielt partiorgan, men det som meldes der antas å reflektere den kinesiske regjeringens vurderinger.

Kina har gått med på å kjøpe varer og tjenester fra USA for minst 200 milliarder dollar, mens USA skal trappe ned tollen på kinesiske varer. Vedvarende amerikanske angrep på Kinas handlemåte i forbindelse med koronaviruspandemien har imidlertid ført til en «tsunami av sinne» på kinesisk side, ifølge Global Times.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.