77-åringen og kona Jill Biden la ned kransen på et minnested for veteraner i nærheten av parets hjem i delstaten Delaware.

Siden Biden brått avlyste et valgkampmøte i Cleveland 10. mars på grunn av koronapandemien, har han stort sett drevet valgkamp fra sin bolig i Wilmington.

Både Biden og kona hadde på seg munnbind da de viste seg utendørs mandag, i motsetning til Donald Trump. Presidenten har nektet å følge rådet fra amerikanske helsemyndigheter om å dekke til munn og nese.

Presidenten deltok sammen med førstedame Melania Trump på to arrangementer for å minnes falne soldater. Den første opptredenen var på Arlington National Cemetery utenfor Washington.

Mange som var til stede, hadde på seg munnbind, men ikke Trump. Han holdt ingen tale, men la ned en krans i stillhet.

Deretter dro presidenten til Fort McHenry i Baltimore. Der holdt han en tale hvor han både æret falne soldater og anerkjente koronavirusets dødsofre.

– Som én nasjon sørger vi ved siden av hver eneste familie som har mistet sine kjære, sa presidenten.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.