Det neste valgkampmøtet finner sted i Portsmouth i New Hampshire 11. juli, til tross for at det forrige massemøtet i Tulsa i Oklahoma var en fiasko med langt færre tilhørere enn ventet på grunn av koronapandemien.

I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke.

I Tulsa var bare en tredjedel av setene opptatt i den store hallen, trass i at Trump på forhånd skrøt av at en million billetter var reservert, og et planlagt utendørsmøte ble avlyst på grunn av det labre fremmøtet.

Kanye West kunngjør sitt kandidatur foran høstens presidentvalg

Fire måneder før presidentvalget i november har Trump, som blir sterkt kritisert for håndteringen av koronapandemien og Black Lives Matter-protestene, ligget langt bak utfordreren Joe Biden.

Tre forklaringer på at USAs våpensalg topper seg
Etterspørselen i våpenbutikker har tredoblet seg siden mars.
00:44
Publisert:

Ekspertene advarer mot å stole for mye på meningsmålingene, men de sier også at Bidens ledelse er betydelig større enn Hillary Clintons på samme tidspunkt i 2016.

Målingene viser også at Trump taper terreng blant hvite kvinner i forstedene og eldre velgere, som var blant dem som sikret ham valget i 2016.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.