– Sean Spicer er en vidunderlig person som måtte ta imot skrekkelig mye misbruk av falske medier – men fremtiden hans er lys, skriver Trump på Twitter.

Spicer sa opp jobben som presidentens talsmann fredag, ifølge flere medier i protest mot at Trump ansatte finansmannen Anthony Scaramucci som ny kommunikasjonssjef. 

Spicers nestkommanderende, Sarah Huckabee Sanders, rykker opp og tar over stillingen.

– Det har vært en ære og et privilegium å tjene president Donald Trump og dette fantastiske landet. Jeg vil fortsette i tjenesten ut august, skriver Spicer selv på Twitter.

Spicer holdt nesten daglig pressekonferanser i Det hvite hus inntil han trakk seg tilbake til kulissene tidlig i sommer, etter å ha fått kraftig kritikk for flere oppsiktsvekkende uttalelser.

Trump takket også Spicer i en skriftlig pressemelding fredag. Der benyttet han også sjansen til å påpeke at administrasjonen hadde «oppnådd så mye» og fått «anerkjennelse for så lite».(Vilkår)

Helsekø
Helsekø. Etter en lang natt i kø på parkeringsplassen utenfor McMinn Ungdomskole stimler pasientene seg foran inngangsdørene i påvente av at de skal åpne klokken 06.
02:04
Publisert: