I den 45 minutter lange samtalen mellom demokratenes Pelosi og president Trumps finansminister ble det klart at «begge sider seriøst jobber for å finne et kompromiss», opplyser Pelosis talsmann Drew Hammill på Twitter.

En ny samtale mellom Pelosi og Mnuchin er planlagt onsdag.

Tirsdag var ifølge Pelosi fristen for at krisepakken skal tre i kraft før valget 3. november. Blir det ikke en avgjørelse før den tid, kan det drøye til over nyttår.

USA: San Francisco leder an i bratt husleiefall i byene
Leieprisfallet i amerikanske byer vil avhenge av hvor lenge ansatte tillates å jobbe hjemmefra under pandemien.
00:37
Publisert:

I et intervju med Bloomberg News sier Pelosi likevel at fristen ikke er skrevet i stein, og at målet er at begge sider skal utveksle sine beste forslag for en rekke uløste saker og ikke ha et endelig lovforslag klart.

– La oss se hvor vi er. Vi ønsker alle å finne en løsning, sa Pelosi.

Andre folkevalgte demokrater peker at det ikke er nok tid og fortsatt for mye arbeid som gjenstår for at krisepakken kan vedtas før valgdagen.

Trump-administrasjonen har hevet tilbudet sitt til demokratene til 1800 milliarder dollar. Men det er ikke nok, mener demokratene.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.