Ordfører Sylvester Turner sier at byen baserer seg på kontrakten republikanernes underskrev for å leie byens store møtehall til det tre dager lange landsmøtet neste uke.

Turner, som er demokrat, har hittil stått imot krav om å avlyse møtet, men sier nå at hensynet til offentlig helse veier tyngst.

Trumps niese: – Han er en skjør narsissist
Utdrag fra Mary Trumps bok om sin onkel forteller om en skjør narsissist som jukset på eksamen. Boken er ute 14. juli.
00:25
Publisert:

Republikanernes leder i Texas, James Dickey, på sin side anklager ham for å forsøke å nekte partiet å utøve sin valgfunksjon.

Siden guvernør Greg Abbott i begynnelsen av mai startet gjenåpningen av delstatens økonomi, har smitten økt voldsomt og sykehusene er overfylt av koronapasienter. Mandag ble det satt nye rekord med 10.000 smittede på ett døgn.

Den kraftige smitteøkningen har nå tvunget Abbott til å stenge ned igjen store deler av økonomien og oppfordre folk til å bruke munnbind.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.