Vitner sier at en mann avfyrte flere skudd med et håndvåpen før han kastet en røykgranat inn i en bar som var full av folk ved 23-tiden lokal tid onsdag. Til Los Angeles Times har en politikilde sagt at det ble avfyrt minst 30 skudd.

En talsmann for politiet opplyser at seks personer ble såret, og at en av dem er en politimann. Det er ikke kjent hvor alvorlige skader det er snakk om.

Sheriff Garo Kuredjian i fylket Ventura sør i California sa like før klokken 1 lokal tid at åstedet fortsatt er «veldig aktivt». Det er ikke kommet opplysninger om at gjerningsmannen er pågrepet.

Store mengder politi og andre nødetater har rykket ut til stedet og bedt øvrige folk om å holde seg unna.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Henry Kissinger (95) har landet i Kina
00:30
Publisert: