En bølge av stormer beveget seg gjennom det dype sør natt til tirsdag og tirsdag morgen lokal tid, og rev ned trær og kraftlinjer fra Louisiana til Sør-Carolina. Ingen er alvorlig skadd, men det anslås at om lag 11.000 innbyggere sør i USA er strømløse.

En separat stormfront sentralt i Tennessee natt til tirsdag førte til at en person mistet livet, og at to andre ble skadd. Også der er tusenvis uten strøm.

Meteorologene har også advart om mulig kraftig vind, kraftige tordenstormer og mulige tornadoer i løpet av tirsdagen i områder i og rundt Baltimore, Washington, D.C. og resten av Mid-Atlantic-regionen.

Det er meldt tørt vær vest og sørvest i USA, mens det ventes at det legger seg en del snø rundt nordlige deler av Rocky Mountains.

Flere studier har vist at dårlig vær på valgdagen kan føre til lavere valgdeltagelse, skriver New York Times. På den annen side skriver ABC New s at studier av nylige valg viser at effekten blir mindre og mindre.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

DNs kommentator om mellomvalget i USA: –Dette er det eneste sikre vi kan si om resultatet i natt
Kjetil Wiedswang forklarer hvorfor man må over 50 år tilbake for å finne tilsvarende.
01:20
Publisert: