Flere har kritisert Sean Hannity og Jeanine Pirro etter opptredenene, noe som har ført til at Fox News har rykket ut og tatt avstand fra programledernes oppførsel. TV-nettverket sier de har håndtert «den uheldige distraksjonen», men uten å si noe om opptredenene vil få konsekvenser for Hannity og Pirro.

Hannity er en av de mest populære TV-personlighetene i USA, og han nyter svært gode seertall med programmet «Hannity». Han har flere ganger blitt anklaget for å være Trump-partisk, og har også tidligere blitt irettesatt av sin egen kanal. Sist gang var da han var med på en valgkampvideo for Trump før presidentvalget i 2016.

På Twitter skriver Hannity at talen i Missouri mandag, der han blant annet slo fast at alle journalistene på bakerste rad «er falske nyheter», var spontan.

– Da presidenten inviterte meg på scenen for å komme med et par uttalelser i går, ble jeg overrasket, men beæret av presidentens ønske. Dette var IKKE planlagt, skriver han.

Trumps valgkampteam hadde imidlertid reklamert i forveien om at Hannity kom til å dukke opp som en «spesiell gjest» under arrangementet.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

DNs kommentator om mellomvalget i USA: —Dette er det eneste sikre vi kan si om resultatet i natt
Kjetil Wiedswang forklarer hvorfor man må over 50 år tilbake for å finne tilsvarende.
01:20
Publisert: